JasmineCorp Blogs
Updated Blogs
More .....


JCBid.com online auction Soap-boxes-display-case-of-60-pieces
Soap boxes display case of 60 pieces
JCBid.com online auction Natural-wood-craft-clothespins-display-case-of-60-pieces
Natural wood craft clothespins display c
JCBid.com online auction Pencil-tire-gauge-display-case-of-96-pieces
Pencil tire gauge display case of 96 pie
JCBid.com online auction Nylon-mesh-body-sponge-display-display-case-of-144-pieces
Nylon mesh body sponge display display c
JCBid.com online auction Plastic-craft-wiggly-eyes-display-case-of-84-pieces
Plastic craft wiggly eyes display case o
Blog by JasmineCorp | Create your own Blog

Bookmark and Share RSS Feed | Login           

http://www.pcakku.com


Nagelneu Laptop-Batterie, Laptop Akku online shop - pcakku.com
 

Accu DELL XPS L501x 123laptopaccu.com


By pcakku288 at 2018-11-24 21:02:08

De Atom-processor is zoals we eerder al concludeerden niet snel, maar de combinatie met flashopslag zorgt er toch voor dat je behoorlijk soepel kunt werken. Alledaagse werkzaamheden als browsen en werken met documenten gaan vlot en soepel. Het 11,6inch-scherm heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels. Dit is hetzelfde beeldformaat als je op veel Chromebooks ziet. In tegenstelling tot de meeste Chromebooks en goedkope 11,6inchlaptops is er gebruik gemaakt van een IPS-paneel. Hierdoor zijn de inkijkhoeken goed. Ook de helderheid en kleurweergave zijn in orde. Acer heeft het eigenlijke scherm gelamineerd met de bovenste glaslaag die vervaardigd is uit het stevige Gorilla Glass 3. Hiermee komt de constructie van het scherm erg netjes over. De werktijd is bij normale werkzaamheden ongeveer zes uur.Acer heeft een dockingsmechanisme gemaakt dat werkt op basis van magneten. De tablet heeft twee gaten terwijl het toetsenbord is voorzien van twee pinnen. De magneten zijn krachtig en zorgen voor een goed contact tussen tablet en toetsenbord. Je kunt de combinatie probleemloos aan de tablet vasthouden zonder dat het toetsenbord los klikt. Wel komt het soms voor dat de magnetische aantrekkingskracht al 'plakt' voordat je de gaten en de pinnen hebt uitgelijnd. Met enige oefening is het echter een handige koppelmethode. Het zwaartepunt van de 'notebook' is erg ongunstig en de Switch 11 heeft al snel de neiging om achterover te vallen. Het toetsenbord zelf tikt best goed, al hebben de toetsen weinig weerstand waardoor het wat goedkoop aanvoelt. De touchpad voelt te goedkoop aan en heeft een vervelende klik als je er op drukt.


Net als bij zijn kleine broer kun je de Aspire Switch 11 volgens Acer op vier manieren gebruiken, maar dat echt relevant is dat niet. De laptopmodus werkt prima, maar je moet wel opletten dat het geheel niet kantelt. De tablet is namelijk zwaarder dan het toetsenbord en het 'scherm' scharniert vrij ver naar achteren. Hierdoor valt de laptop om als je het scherm te ver naar achteren duwt. Draai je het scherm op de dock om, dan heb je een presentatiemodus. Zet je het apparaat vervolgens op z'n kop, dan heb je volgens Acer de tentmodus waarin je bijvoorbeeld een film kunt kijken. Jammer is dat het toetsenbord niet werkt in de presentatiemodus, dat zou eventueel nog handig zijn om zonder het scherm aan te raken naar een volgende PowerPoint-dia te gaan.Als je echt wilt werken op je hybride tablet, dan is de Acer Aspire Switch 11 een fijner apparaat dan de Aspire Switch 10. Het scherm is wat groter waardoor je het beter kunt zien. Jammer is dater bij deze grotere variant geen Microsoft Office 2013 wordt meegelevrd. Hierdoor is de Aspire Switch 11 een slechtere deal dan zijn kleinere broer waarop je direct aan de slag kunt in Microsoft Office. Ten opzichte van het alternatief van ASUS mist daarnaast de mogelijkheid om zelf een harde schijf in hst dock in te bouwen en een netwerkaansluiting waardoor we de Acer Aspire Switch een iets lagere beoordeling geven dan het apparaat dat min of meer zijn directe concurrent is.


Toshiba's Canvio AeroMobile is een externe SSD met ingebouwd wifi-toegangspunt zodat je bestanden kunt delen met andere apparaten. Het idee is niet nieuw, we zagen dergelijke producten al van bijvoorbeeld Seagate en LaCie. Toshiba kiest echter voor een SSD.Toshiba's Canvio AeroMobile maakt gebruik van een SSD en om de prijs enigszins interessant te houden, is de opslagcapaciteit daarom niet heel indrukwekkend: 128 GB. Het voordeel van een SSD is wel direct duidelijk: met een afmeting van 12,3 x 5,3 x 1,3 cm en een gewicht van 120 gram is de AeroMobile lekker draagbaar. De behuizing is gemaakt van kunststof in een kleur die het midden houdt tussen zilver en champagne. Het SD-kaartslot kun je gebruiken om inhoud van een SD(HC)-kaartje te kopiëren naar de SSD. Lees ook: 5 tips om gratis films en muziek te streamen.



Je kunt de Canvio AeroMobile via usb 3.0 als normale schijf gebruiken. We meten een leessnelheid van 181,6 MB/s en een schrijfsnelheid van 108,7 MB/s. In PCMark 7 scoort de SSD 3558 punten. Dat is voor een SSD niet wereldschokkend, maar voor een usb3.0-schijf is het uitstekend en de schijf is een stuk sneller dan een normale externe harde schijf.Je kunt de Canvio AeroMobile gebruiken om draadloos te streamen. Je koppelt hierbij de AeroMobile optioneel aan je wifi-netwerk zodat je ook kunt internetten. De webinterface en de in dezelfde stijl ontworpen apps voor iOS en Android ogen helaas ouderwets, we durven het oranje kleurschema zelfs lelijk te noemen. Je kunt films, foto's, muziek en documenten bekijken of luisteren. Het streamen van films en muziek en het bekijken van foto's werkt ondanks de lelijke interface wel goed. De ingebouwde accu houdt het zeker tien uur uit en in dat opzicht is het eigenlijk jammer dat de AeroMobile niet ook fungeert als een powerbank. Op de pc kun je de inhoud ook benaderen als gedeelde netwerkbron.


Als externe usb3.0-schijf is de Canvio AeroMobile een prima product. De SSD is vlot en lekker compact en licht. Het gaat echter om het draadloze delen en in dat opzicht valt het onaantrekkelijke ontwerp van de webinterface en de apps echt tegen. Het is te hopen dat Toshiba hier nog iets aan doet, want het zou de AeroMobile een stuk beter maken. Streamen werkt gelukkig wel goed en de accu houdt het zeker tien uur uit. Het is gezien de uitstekende accuduur jammer dat je de AeroMobile niet optioneel kunt inzetten als powerbank.De meeste mensen besteden niet veel aandacht aan het uiterlijk van Windows en hoe het zich gedraagt. We accepteren het gewoon en gaan verder met ons werk. Maar er zitten een heleboel kleine instellingen verborgen op je systeem waarmee je kunt veranderen hoe je pc zich gedraagt.Ben je niet dol op al die vensteranimaties? Die kun je veranderen. Wil je een kleine schaduw onder je muiscursor hebben, of Peek uitschakelen? Geen probleem.Deze tweaks waren oorspronkelijk ontworpen om de prestaties van minder krachtige systemen te helpen verbeteren, maar er is geen reden waarom je ze niet zou kunnen gebruiken om Windows aan je persoonlijke smaak aan te passen.


Open het Windows Control Panel en klik op System. (Selecteer de Large Icons of Small Icons weergave instelling als je System niet in het Control Panel ziet staan - een andere optie dan System and Security.) Selecteer nu Advanced system settings in het linker navigatiepaneel. Er wordt vervolgens een kleiner venster geopend met de naam System Properties waarbij het tabblab Advanced is geselecteerd. Onder Performance, klik op de Settings... knop.En eindelijk zijn we aangekomen op de plek waar het allemaal gebeurt: het Performance Options venster. Alles waar we naar willen kijken bevindt zich onder het tabblad Visual Effects.Standaard is het keuzerondje bij Let Windows choose what's best for my computer geselecteerd. Klik op Custom om je eigen voorkeuren te kiezen.Een populaire keuze is het uitschakelen van animaties wanneer je een venster minimaliseert of maximaliseert. Als je dit uitschakelt zullen je applicatievensters verschijnen en verdwijnen wanneer je ze maximaliseert of minimaliseert, zonder de standaard animaties die ze doen uitzetten of krimpen.



Je kunt ook de Show Desktop functie uitzetten die getriggerd wordt wanneer je de kleine lege ruimte helemaal rechts van de taakbalk aanklikt of er met de cursor overheen beweegt. Om dit te doen, haal het vinkje weg bij Enable Peek-ON.Er zijn een heleboel kleine dingen die je kunt aanpassen met betrekking tot hoe je desktop zich gedraagt, en de meeste items in de lijst spreken voor zich.Net als met elke Windows functie, moet je op de Apply of OK knop drukken voordat je veranderingen plaats zullen vinden. Onthoud dat als je op OK klikt, de veranderingen worden opgeslagen en het venster gesloten wordt, terwijl het klikken op Apply ervoor zorgt dat het venster open blijft zodat je meer veranderingen kunt aanbrengen.Na Full-HD is 4K het nieuwe buzzword. Toshiba heeft als een van de eerste een laptop met een 4K-scherm. Hoe bevalt een scherm met de hoge resolutie op een laptop? Wij hebben de P50T voor je getest.Toshiba's Satellite P50T-B-108 valt op door één ding: een 15,6 inch-scherm met een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Een dergelijk scherm wordt meestal met 4K aangeduid, maar de correcte term is eigenlijk UHD. Toshiba heeft de P50T voor een groot gedeelte afgewerkt met aluminium waardoor de laptop elegant oogt. Lees ook: Review Microsoft Surface Pro 3 - Het einde van de notebook?


Ook de rest van de specificaties van de P50T zijn indrukwekkend. De laptop wordt aangedreven door een quadcore Intel Core i7-4700HQ die wordt bijgestaan door maar liefst 16 GB RAM. De grafische kaart is een AMD Radeon R9 M265X met een eigen 2 GB geheugen. Als opslag heeft Toshiba gekozen voor een SSHD van eigen fabricaat. Op zich is een dergelijke harde schijf met 8 GB-flashcache veel beter dan een harde schijf, maar wij hadden liever (ook) een echte SSD gezien.Qua uitbreidingspoorten is de P50T goed voorzien met onder andere een gigabit-netwerkaansluiting en vier keer usb 3.0.Qua uitbreidingspoorten is de P50T met vier keer usb 3.0, een gigabit-netwerkaansluiting en een kaartlezer op zich goed voorzien. Opvallend is de blu-ray-brander. We gebruiken nauwelijks nog schijfjes en 4K-blu-rays zijn niet beschikbaar. Dat UHD nog in de kinderschoenen staat, blijkt wel uit het feit dat je eigenlijk geen los UHD-scherm kunt aansluiten. Via de HDMI-uitgang kun je bij een UHD-resolutie enkel een extern UHD-scherm met een verversingsnelheid van 30 Hz gebruiken. Het had handiger geweest als Toshiba ook had voorzien in een DisplayPort-aansluiting. Het verlichte toetsenbord tikt goed, maar heeft als nadeel wel dat de toetsen niet ver ingedrukt worden. Voor een grote notebook als de P50T is het daarnaast jammer dat de rij met functietoetsen slechts halve toetsen zijn. Toshiba heeft er wel voor gekozen om een numeriek veld toe te voegen.


Permalink | Comments (0)

Comments



To add a comment please login by clicking here

JC Store | JasmineCorp | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Register a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia